Luxe en sfeervol familiechalet

24 Juni 2021 - Chalet Lantana

€ 635.00

Ons mooie luxe - 9 persoons chalet - met Sauna bevindt zich in Oostenrijk, in de deelstaat Steiermarken, grenzend aan Salzburgerland en Karinthië. Een prachtig gebied om te skien, wandelen en te genieten van de schoonheid van de natuur. Een ideale vakantiebestemming in alle seizoenen ! Steiermarken staat bekend om haar vele zonnedagen (200) per jaar.

Het chalet bevindt zich op een kleinschalig vakantiepark in Stadl an der Mur. Het luxe en houten chalet is sfeervol en gezellig ingericht, en voorzien van allerlei luxe. Kenmerken van ons chalet:
- 9 comfortabele bedden, verdeeld over 4 slaapkamers
- 2 badkamers
- sauna
- buitenjacuzzi
- vrijstaand op een ruime kavel met dalzicht
- ruim terras met vaste barbecue, tuinset en ligstoelen.
- Kindvriendelijk ingericht met oa een traphekje, kinderstoel en campingbed.
- WiFi internet mogelijkheid in het chalet.
- Broodjesservice mogelijk van de plaatselijke bakker

'S winters biedt de Kreischberg (ruim 46km prachtige pistes op alle niveaus en houder van het ADAC Award "Top-Skigebiet der Alpen", Skiarea Testsieger, en dit jaar toneel van de wereldkampioenschappen snowboarden en freestyleski in 2015), onderdeel van het 150 km Murtaler skigebied, u volop wintersport plezier; skiën, snowboarden, langlaufen en rodelen. Het skigebied is geschikt voor jong en oud en is sneeuwzeker. Naast de Kreischberg is een bezoek aan Turracher Höhe (40km piste) op slechts 15km, Katschberg of wellicht Obertauern zeker de moeite waard. Reeds vroeg en tot laat in het winterseizoen kunt u hier terecht.

Kreischberg onderscheidt zich in sneeuwzekerheid en brede top geprepareerde pistes. De WM-piste, rennstrecke, speedstrecke, snowboard arena, halfpipe, tubing arena, jabadabadoo en dinopark, rodelbaan en vele gezellige skihutten.

Kijk voor meer informatie op ons uitgebreide website www.chaletlantana.nl

Zomers geniet u hier volop van de mooie natuur, (berg)wandelen, mountainbiken, golfen, raften, stoomtrein, zwemmen ed. Een dagtocht door de zomers geopende Nockalmstrasse is zeker een must waarbij de vele uitstappunten voor mooie uitzichten maar ook nog educatieve en kunstzinnige verrassingen zullen zorgen. Deze route door de alpen is zeer geliefd bij de motorrijders en wordt veel gebruikt bij diverse autoreclames waarbij het door de oostenrijkse alpen slingerend pad tot de verbeelding spreekt.
Op ca 700m van het park is een fraai aangelegd natuurbad (tegen betaling) met een apart gedeelte voor de peuters. Hier zijn ook diverse speeltoestellen, een beachvolleybalveld en tennisveld.

Bovendien ligt de deelstaat Karinthie praktisch in uw achtertuin(5km) waarbij deze provincie ook nog in uw vakantie uitgenut kan worden.

Kijk voor meer informatie op ons uitgebreide website www.chaletlantana.nl

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi

Ligging
In de bergen

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 9

Bergen, bosrijk, idyllisch